Foar elkoar, mei elkoar!

Lieve dorpsgenoten.

Helaas gister niet de aftrap van ons mooie feest. Vandaag geen knobbeltocht, bingo, geen muziek, en morgen geen disco en spelletjes voor de kinderen.

Ik weet niet hoe het met u/jou zit, maar ik heb zo door de week heen wel mijn baalmomentjes. Wat mis ik de drukte van de laatste loodjes voor het feest, de voorbereidingen en de drukte tijdens het feest. De gezellige gesprekken, het borreltje en even lekker de voetjes van de vloer. Een rondje zweef of draaimolen voor de kinderen, een patatje onder het genot van een praatje en geen lekkere oliebol.

Jammer dat we dit allemaal moeten missen dit jaar, maar wat in het vat zit, verzuurt gelukkig niet. Volgend jaar een herkansing, dan hebben we extra veel te bespreken tijdens de feestweek en kunnen we extra genieten.

Kijkt u ook eens op de Facebookpagina van Evert Feenstra. Hij plaatst deze week allemaal foto’s van voorgaande feesten. Superleuk en als u ook nog wat heeft, is het leuk om het hem te sturen!

Gelukkig wordt het allemaal iets makkelijker inmiddels en mogen we steeds wat meer. We hebben onze eerste vergadering weer gehad en hopen dat we jullie in het najaar nog een leuk feestje mogen bieden ?.

Stay safe en denk om elkaar! Hopelijk tot volgend jaar!

Bestuur feestcommissie,

Marchje Talsma
Henk Osinga
Astrid Biesma
Miranda Oelius
Karin Appelman
Bas Jongen
Maranke v/d Boogaard