Bestuur Activiteitencommissie

De Stichting Activiteiten Hallum is ontstaan uit de Activiteiten Commissie Hallum.

Deze commissie is destijds opgericht vanuit leden van de feestcommissie en het dorpsbelang Hallum om er voor te zorgen dat er naast het feest in de zomer ook in de wintermaanden regelmatig een activiteit geregeld zou worden.

Door de jaren heen zijn er veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals filmavonden, speurtochten, bingo´s, dans- en feestavonden, hobbymarkten, hobby on wheels, kerstconcerten en kerstmarkten, jeugdcarnaval, dierendag, braderieën, vrijmarkten, lampionoptochten, viswedstrijden, dia-avonden, ringrijden, oliebollenbakken, intocht Sinterklaas, Skijt je rijk, hooivorkdarten, veilingen etc.

Door de jaren heen waren de vaste sponsors Bakkerij A. Hellema, Dorpsbelang Hallum en de Feestcommissie Hallum.

Begin 2007 is de Stichting Activiteiten Hallum ingelijfd bij de Feestcommissie Hallum en staat deze commissie financieel garant voor de continuïteit van de Stichting.

Voor bepaalde activiteiten zoals bijvoorbeeld het ringrijden worden we gesteund door Hallumer ondernemers. De intocht van Sinterklaas wordt mede gefinancierd door de Hallumer ondernemers en Dorpsbelang Hallum. Ook is er samenwerking met Jeugdwerk Hallum bij het organiseren van bepaalde jeugdactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het jeugdcarnaval en halloween.
De leden van de Stichting Activiteiten zijn:

Voorzitter:
Thomas Osinga

Penningmeester:
Marieke Venaille

Overige bestuursleden:
Bonny Brouwer
Pieter Post
Pier Kooistra
Jelle Cornelis van Gunst

Mocht u contact op willen nemen met een bestuurslid,
dan kan dat via onderstaand adres:
achallum@hotmail.com