WIJ WORDEN KAMPIOEN!!

Beste Hallumers,

Zoals bekend hebben we dit jaar weer een WK voetbal en wel in Brazilie. De eerste wedstrijd van Oranje is op vrijdag 13 juni tegen Spanje om 21.00 uur. Uiteraard gaan we ons revancheren tegen die Spanjaarden.
Deze datum valt midden in de feestweek. De feestcommissie heeft dan ook besloten om het programma aan te passen. Op deze vrijdagavond organiseren wij in de feesttent een ORANJECAFE. Op een groot scherm kunnen we dan de verrichtingen van onze voetballers volgen. Uiteraard is de bar van Van Kammen ook geopend en…na afloop is er nog een Hollandse Avond, georganiseerd door Android van 23.00-2.00 uur.
Naast Hollandse muziek is er uiteraard ook ruimte voor verzoeknummers. Android heeft toegezegd er een groot feest van te maken.
Voor deze vrijdagavond stond oorspronkelijk gepland de Whitenight met ook podium- optredens. (playback, live, cabaret, sketches e.d.) Deze avond schuift nu door naar volgend jaar.
Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen te komen, hebben we besloten om de entreeprijzen laag te houden. Dit is mede mogelijk door sponsoring van Van Kammen.
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en boven de 12 jaar geldt een entreeprijs van slechts 5 Euro. Dit is voor de hele avond,dus inclusief de feestavond met Android!
De tent gaat open om 20.00 uur en sluit om 2.00 uur.
Dit jaar krijgen ook wij te maken met de nieuwe drankwet. Dit houdt o.a. in dat alleen personen van 18 jaar en ouder alcoholische dranken kunnen kopen. Bij de kassa zullen dan ook polsbandjes worden verstrekt. Drank kopen kan dus alleen met een polsbandje om. Begrip hiervoor.
Wij gaan ervan uit dat alle voetballiefhebbers deze avond naar de feesttent komen om er met z”n allen een groots feest van te maken. En….de dresscode is deze avond uiteraard ORANJE.
Tot ziens in Het ORANJECAFE.

De Hallumer feestcommissie.

P.S. voor de zaterdagavond hebben we de topband FREEWAY weten te contracteren.