Opgave voor spelletjes

Dit jaar hebben we wederom de spelletjes op de zaterdagmorgen!

‘s Morgens na de koffie, is het eerst de beurt aan de sportievelingen onder ons. Zij trappen deze dag als eerste af, met spelletjes in en rond het zwembad en feestterrein. Dit jaar worden de spelletjes door verenigingen, ondernemers en vrijwilligers uit Hallum georganiseerd. In tegenstelling tot andere jaren, beginnen we rond 10:00 uur met de spelletjes en hopen rond 13:00 uur klaar te zijn. Het belooft een waar spektakel te worden met de inzet van het zwembad, crossauto’s, tractors, etc. Kortom, genoeg redenen om u op te geven. Dit kunt u doen vanaf nu tot en met donderdag 7 juni. Ploegen bestaan minimaal uit 6, en maximaal 8 personen, en brengen een zelf gemaakte joker mee die zij eenmaal kunnen inzetten op een spel naar keuze voor dubbele punten. Uiteraard verdient de mooiste joker ook een prijs.

Minimale leeftijd is 14 jaar, en minimaal 1 volwassene per groep.

Bij genoeg deelname hanteren wij vol is vol.

Mail naar: opgave@feestcommissiehallum.nl.
In de mail vermelden: Naam team, namen en leeftijden!

Rond het middaguur begint het matinee met Sander Metz.
Tijdens het matinee zal de prijsuitreiking van de mooiste joker en de spelletjes plaatsvinden.

Halverwege de middag, als het matinee nog in volle gang is, is er weer pijp en sigaar roken in de aansluitende rokers tent.

Kortom, deze dag bent u van harte uitgenodigd door de feestcommissie, in de feesttent en rondom het feestterrein.

Op het einde van deze gezellige middag, zal de feesttent weer worden klaar gemaakt voor een knallende zaterdagavond met de VETSTE band Stageline!

Tot dan.