Dorpsfeest Hallum onder druk!!

Al ruim 51 jaar organiseert de Algemene Feestcommissie Hallum het jaarlijkse dorpsfeest. Voor velen een week om naar uit te kijken, een week van ontspanning en gezelligheid en een week waarin we samen één zijn.

Het dorpsfeest kan niet zonder haar vrijwilligers. Deze vrijwilligers zorgen samen met het bestuur voor de gehele organisatie en uitvoering van het dorpsfeest. Het bestuur is verantwoordelijk voor het boeken van de bands, het contact met de kermisexploitanten, organiseren van de activiteiten, de vergunning, de uitbater van de feesttent en de financiële zaken.

De afgelopen maanden hebben door privé omstandigheden of het verstrijken van de ambtstermijn zowel de voorzitter, enkele algemene leden en de penningmeester te kennen gegeven hun taken neer te leggen. Ondanks herhaaldelijke verzoeken en het persoonlijk benaderen van verschillende dorpsgenoten en commissieleden is het tot op heden niet gelukt om vervangers te vinden. Zonder een volledig bestuur is het niet mogelijk om het dorpsfeest adequaat te organiseren!!

Bij deze willen wij als bestuur dan ook een laatste oproep doen. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt het dorpsfeest te organiseren. Krijg jij een kick wanneer de tent door jouw organisatie uit zijn dak gaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Algemene Feestcommissie Hallum

fchallum@gmail.com

06-46 155 116